Pinterest

 

Ben je op zoek naar een kleinschalige en liefdevolle opvang voor uw kind(eren) in een huiselijke omgeving, dan ben je bij Kim der opvang aan het goede adres. Kim der opvang gaat professioneel te werk en biedt persoonlijk gastouderschap voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud van maandag t/m donderdag. Doordat er maximaal 6 kinderen tegelijkertijd aanwezig zijn biedt Kim der opvang de mogelijkheid om je kind de verdiende aandacht, begeleiding en spelvariaties aan te bieden. Kim, de gastouder heeft veel affiniteit met natuurlijk en onvoorwaardelijk ouderschap. Dit is dan ook terug te zien in de pedagogische visie en de benadering en begeleiding van de (gast)kinderen.

Kim der opvang is erkende gastouderopvang en staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor is het voor jou als ouder mogelijk om kinderopvangtoeslag te ontvangen. Ons registratienummer is: 110424153

Het is tevens mogelijk om het inspectierapport van de GGD in te zien.

 

 

Onze kindvriendelijke gezinswoning is gelegen aan een rustige straat in Panningen (gemeente Peel en Maas) op loopafstand van verschillende speelveldjes en parken. Daarnaast beschikt de woning over een omheinde tuin die ruimte tot verschillende speelmogelijkheden biedt waaronder een glijbaan, schommels, rijdend materiaal, en op warme dagen waterpret. Ook is er in de tuin een moesbak aanwezig waarin samen gezaaid, gewerkt en geoogst zal worden. In de tuin staat ook onze kippenren, waar uiteraard een aantal kippen wonen. ;-) In de woonkamer zijn er verschillende speelhoeken ingericht. Ook staat er een hoge box en grondbox waar de (jongste) kinderen ongestoord kunnen spelen.

Op onze facebookpagina is (in de fotoalbums) een sfeerimpressie te vinden van Kim der opvang. Naast de vaste speelmaterialen beschikt Kim der opvang over voldoende ontwikkelings- en spelmateriaal voor verschillende leeftijden. Ook is Kim lid van de bibliotheek waar regelmatig materialen geleend zullen worden. Het streven is om van Kim der opvang een verlenging van de thuissituatie te maken door een veilig en vertrouwd tweede huis te bieden waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Een plek waar ieder kind zich op zijn of haar eigen wijze en tempo kan ontwikkelen en hierbij individuele aandacht en begeleiding krijgt. 

Uiteraard is ons huis geheel veilig (gecontroleerd en gekeurd door de GGD) en is het rookvrij. Kim der opvang stelt hoge eisen aan de veiligheid, gezondheid en begeleiding van het kind.

Helaas is het nog niet mogelijk om je via de digitale weg een drankje aan te bieden. Waardoor aangeraden wordt om jezelf te voorzien van een hapje en een drankje wanneer je verdere informatie op deze website gaat doornemen, aangezien dit enige tijd in beslag kan nemen...
Het aanbod blijft natuurlijk staan, neem gerust contact op om kennis te maken!