Pinterest

Om gebruik te kunnen maken van kinderopvangtoeslag dient de koppeling tussen jou als ouder(s)/verzorger(s) en de gastouder middels een gastouderbureau plaats te vinden. Naast de kosten voor Kim der opvang worden er door een gastouderbureau bureaukosten in rekening gebracht. Hieronder vallen onder andere: de (eventuele) bemiddeling, begeleiding, administratie en de kassierskosten. Deze bureaukosten kunnen per gastouderbureau variëren. Een gastouderbureau kan ervoor kiezen een vast maandbedrag te hanteren of een vast bedrag per opgevangen uur. Welk bureau het beste bij je past hangt af van uw persoonlijke situatie. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal uren dat u af wilt nemen en hoeveel kinderen u wilt laten opvangen. Daarnaast onderscheiden gastouderbureaus zich met het aanbieden van extra diensten. De kosten die het gastouderbureau waar u voor kiest in rekening brengt vallen ook onder de vergoeding die u vanuit de belastingdienst kunt ontvangen.

In het verleden heeft Kim der opvang samen gewerkt met verschillende gastouderbureau's, om verschillende redenen is dit echter teruggebracht naar één gastouderbureau, te weten Hoera Gastouderopvang. Indien uw voorkeur uitgaat naar een ander gastouderbureau kunnen we hierover uiteraard in overleg gaan.


Bureaukosten Hoera gastouderopvang 2024:                          

1 kind                                   €45,00

Meerdere kinderen              €65,00

Als u al klant bent bij Hoera kindercentra dan krijgt u korting! Meer informatie hierover is te lezen op de website van Hoera kindercentra.

Kijk voor meer informatie op hun website.