FacebookPinterest

Bent u op zoek naar een kleinschalige en liefdevolle opvang voor uw kind(eren) in een huiselijke omgeving, dan bent u bij Kim der opvang aan het goede adres. Kim der opvang gaat professioneel te werk en biedt persoonlijk gastouderschap voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Anders dan bij grootschalige kinderdagverblijven biedt Kim der opvang de mogelijkheid om uw kind de verdiende aandacht, begeleiding en spelvariaties aan te bieden.

Doordat we geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang is het voor u als ouder mogelijk om kinderopvangtoeslag te ontvangen. Ons registratienummer is: 110424153

Het is tevens mogelijk om het inspectierapport van de GGD in te zien.

 

 

Kim der opvang stelt hoge eisen aan de veiligheid, gezondheid en begeleiding van het kind. Opvang bij Kim der opvang is erg flexibel. Kim, gastouder van Kim der opvang ziet in haar eigen omgeving hoe lastig het soms is om opvang te regelen wanneer er onregelmatig gewerkt wordt. Hier wil zij graag een oplossing voor bieden. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de wensen en mogelijkheden besproken om er samen voor te zorgen dat de opvang naar tevredenheid verloopt.

In overleg met de ouder(s)/verzorger(s) worden de breng- en ophaaltijden bepaald. Naast de 24 uurs opvang is ook incidentele- of tijdelijke opvang mogelijk. Onze kindvriendelijke gezinswoning is gelegen aan een rustige straat in Panningen (gemeente Peel en Maas) op loopafstand van verschillende speelveldjes en parken. Daarnaast beschikt de woning over een omheinde tuin die ruimte tot verschillende speelmogelijkheden biedt waaronder een glijbaan, zandbak, fietsjes en in de zomer op warme dagen een lekker verkoelend zwembadje. Ook is er in de tuin een moesbak aanwezig waarin samen gezaaid, gewerkt en geoogst zal worden. In de woonkamer is een speelhoek ingericht met een box en grondbox voor de jongste kinderen.

Onder het kopje foto’s is een sfeerimpressie te vinden van Kim der opvang. Naast de speelhoek beschikt Kim der opvang over voldoende ontwikkelings- en spelmateriaal voor verschillende leeftijden. Ook is Kim lid van de bibliotheek waar regelmatig materialen geleend zullen worden. Het streven is om van Kim der opvang een verlenging van de thuissituatie te maken door een veilig en vertrouwd tweede huis te bieden waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Een plek waar ieder kind zich op zijn of haar eigen wijze en tempo kan ontwikkelen en hierbij individuele aandacht en begeleiding krijgt. 

Uiteraard is ons huis geheel veilig (gecontroleerd en gekeurd door de GGD) en is het rookvrij.

Kim zou u graag iets te drinken aan willen bieden bij het doornemen van deze website. Helaas is dit nog niet mogelijk via de digitale weg. Kim raadt u aan uzelf te voorzien van een hapje en een drankje wanneer u verdere informatie op deze website gaat doornemen, aangezien dit enige tijd in beslag kan nemen... Het aanbod blijft natuurlijk staan, plan gerust een afspraak om kennis te maken!